Suuri karttapallo huoneen lattialla.

Ammattina kestävä elämäntapa? Ilmianna itsesi uusilla nettisivuilla!

Tiedote 7.2.2017

Ammattina kestävä elämäntapa? Ilmianna itsesi uusilla nettisivuilla!

Onko esimerkiksi monikulttuurisuuskasvatus, luontokasvatus tai ihmisoikeuskasvatus sinulle arkipäivää?
JAPA ry etsii kestävän elämäntavan ammattilaisia koulujen kasvatustyön tueksi Keski-Suomessa. Oletko sinä sellainen? Ilmianna itsesi osoitteessa www.kestavaelamantapa.fi tai suoraan sähköisellä lomakkeella!

Keski-Suomesta halutaan kestävän elämäntavan maakunta koulujen laadukkaan kasvatuksen kautta. Keski-Suomen peruskoulujen avuksi on luotu Kestävä elämäntapa Keski-Suomessa -nettisivusto, josta opettajat saavat vinkkejä uuden opetussuunnitelman mukaiseen kestävän elämäntavan kasvatukseen. Sivusto kokoaa seudun ympäristökasvatuksen tekijät yhteen ja kertoo kasvatusvinkkejä kouluille.

Nyt sivustolle etsitään kestävän elämäntavan ja kestävän kehityksen kasvatusta järjestäviä tahoja. Ne voivat olla yhdistyksiä, yrityksiä tai muita tahoja, jotka järjestävät kouluille suunnattua toimintaa maksullisesti tai maksuttomasti.

Kestävä elämäntapa Keski-Suomessa -nettisivusto on osa JAPA ry:n hallinnoimaa Verkkoja kutomaan -hanketta, joka on saanut rahoituksensa Ympäristöministeriön Ympäristökasvatuksen ja -valistuksen hankeavustuksista.

Lisätiedot: JAPA ry:n koordinaattori Anna Sarkkinen, p. 040 593 8541, etunimi.sukunimi@jkl.fi