Piirroskuva kaupunkinäkymästä, jossa rakennuksia, linja-auto sekä puita.

Uusia materiaaleja kouluille ja päiväkodeille!

FEE Suomi on julkaissut uusia materiaaleja koulujen ja päiväkotien ympäristökasvatuksen tueksi.

Pieni opas ilmastokasvatukseen (pdf)

Ilmastonmuutoksen käsittely lasten ja nuorten kanssa voi olla monellakin tavalla haastavaa. Pieni opas ilmastokasvatukseen -materiaali antaa tukea ilmastonmuutoksesta puhumiseen sekä ilmastotunteiden käsittelyyn lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi oppaassa esitellään tiivisti vinkkejä käytännön ilmastotekoihin esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa.

Teemapäivä ja -viikkokalenteri 2019 (pdf)

Kalenteriin on merkitty kestävään elämäntapaan liittyvät teemapäivät ja -viikot avuksi toiminnan suunnitteluun. Huom! Kalenterista puuttuu Liikkujan viikko 16.-22.9. ja 22.9. vietetään Auton vapaapäivää.

Materiaalit löytyvät myös Vihreä lippu -sivuilta.